• آخرین ارسالات
  • پرطرفدارترین موضوعات
  • پربازدیدترین موضوعات

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوع: نداشتن ولتاژ روی تیونر مدیا 5000

  1. #1
    farhadi-1 آواتار ها
    سرپرست ارشد تالار ریسیور

    farhadi-1 آنلاین نیست.
    تاریخ عضویت
    Mar 2014
    نوشته ها
    1,957
    تشکر
    5,152
    تشکر شده
    5,914

    پیش فرض نداشتن ولتاژ روی تیونر مدیا 5000


    درود
    دوستان یک مدیا استار5000 پذیرش شده که تیونر یک ان ولتاژ نداشت ولی تیونر دو سالم بود و مشکلی نداشت طی بررسی یک مقاومت 100 اهم سوخته بود که تعویض شد که با رنگ بنفش در عکس مشخص کردم بعد از تعویض تیونر دو هم از کار افتاد و بدون ولتاژ شد ولتاژ 12 ولت باید به پایه ترانزیستور که باقرمز نشان کردم بیایید که نمیایید و ولتاژ 12 تا پایه ترانزیستور که با رنگ نارنجی مشخص کردم میایید ولی ترانزیستور سویچ نمیکند اون مقاومتی که با رنگ سبز مشخص کردم تا پایهای سیپیو میرود که ولتاژ3.3 را دارد چندتا ترانزیستور اطراف را با وجود سالم بودن تعویض کردم پایه وسط ترانزیستور بالایی 12 ولت را دارد که نباید داشته باشد دوستان تجربهای دارند راهنمایی کنند

  2. کاربر روبرو از پست مفید farhadi-1 سپاس کرده است .


  3. #2
    حافظ محمد آواتار ها
    سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات

    حافظ محمد آنلاین نیست.
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    خوزستان - شوش دانيال (ع)،خونمون . اتاقم ....
    نوشته ها
    1,237
    تشکر
    12,558
    تشکر شده
    4,028

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط farhadi-1 نمایش پست ها

    درود
    دوستان یک مدیا استار5000 پذیرش شده که تیونر یک ان ولتاژ نداشت ولی تیونر دو سالم بود و مشکلی نداشت طی بررسی یک مقاومت 100 اهم سوخته بود که تعویض شد که با رنگ بنفش در عکس مشخص کردم بعد از تعویض تیونر دو هم از کار افتاد و بدون ولتاژ شد ولتاژ 12 ولت باید به پایه ترانزیستور که باقرمز نشان کردم بیایید که نمیایید و ولتاژ 12 تا پایه ترانزیستور که با رنگ نارنجی مشخص کردم میایید ولی ترانزیستور سویچ نمیکند اون مقاومتی که با رنگ سبز مشخص کردم تا پایهای سیپیو میرود که ولتاژ3.3 را دارد چندتا ترانزیستور اطراف را با وجود سالم بودن تعویض کردم پایه وسط ترانزیستور بالایی 12 ولت را دارد که نباید داشته باشد دوستان تجربهای دارند راهنمایی کنند




    درود :

    دقیق همین مورد حدود 6 ماه پیش برام اومد که یکی از نیونر ها مقتل بود یعنی خروجی خدود 1 دهم ولت داشت اونم به تعبیری کادب بود و ولتاژها تا همان ترانزیستوره داشتم به ترانزیستور مربوط به همان تیونر دیدم اهمی شده بود دقیق تا اون پایه ای که ولتاژ 12 ولتی رو داشت به اون پایه که منتهی میشه به تیونر رو جامپر کردم فلحال اوکی شد میخوام از روی تصویری که شما از همان رسیور ارسال کردید اشاره ی بکنم پایه ی زد را به قرمز جامپر کرده بودم میتونید این روش رو تست کند البته ترجیح میدم با یک رشته سیم خیلی نازک تست را پیاده کنید نه با پنس ویا پراب مولتی متر.
    من زاده ی ایرانم، آزاده و آزاد...........بیگانه پرستیدن ننگ است مرا ننگ

    إِلَهِي كَفَى بِي عِزّا أَنْ أَكُونَ لَكَ عَبْدا وَ كَفَى بِي فَخْرا أَنْ تَكُونَ لِي رَبّا أَنْتَ كَمَا أُحِبُّ فَاجْعَلْنِي كَمَا تُحِبُّ

    خدایا عزتی بالاتر از آن نیست که من بنده ی تو باشم، و فخر و مباهاتی بالاتر از این نیست که تو پروردگار من هستی، خدایا تو آنگونه هستی که من دوست می دارم، مرا نیز همانگونه قرار ده که خود دوست می داری.





    ميگن سويچ تشكر خرابه امتحان كن ببين راست ميگن!!!

  4. 3 کاربر از پست مفید حافظ محمد سپاس کرده اند .


  5. #3
    farhadi-1 آواتار ها
    سرپرست ارشد تالار ریسیور

    farhadi-1 آنلاین نیست.
    تاریخ عضویت
    Mar 2014
    نوشته ها
    1,957
    تشکر
    5,152
    تشکر شده
    5,914

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط حافظ محمد نمایش پست ها
    درود :

    دقیق همین مورد حدود 6 ماه پیش برام اومد که یکی از نیونر ها مقتل بود یعنی خروجی خدود 1 دهم ولت داشت اونم به تعبیری کادب بود و ولتاژها تا همان ترانزیستوره داشتم به ترانزیستور مربوط به همان تیونر دیدم اهمی شده بود دقیق تا اون پایه ای که ولتاژ 12 ولتی رو داشت به اون پایه که منتهی میشه به تیونر رو جامپر کردم فلحال اوکی شد میخوام از روی تصویری که شما از همان رسیور ارسال کردید اشاره ی بکنم پایه ی زد را به قرمز جامپر کرده بودم میتونید این روش رو تست کند البته ترجیح میدم با یک رشته سیم خیلی نازک تست را پیاده کنید نه با پنس ویا پراب مولتی متر.
    درود
    بخاطر مشغله کاری نتوانستم به تعمیر دستگاه بپردازم امروز فرصت شد که کار شما را انجام دادم که بی فایده بود البته کانالهای ورتیکال با ولتاژ12 نشان میداد که فایده نداشت دنبال مشکل گشتم تا توانستم عیب را برطرف کنم زیر مقاومت 100 اهم که به بنفش مشخص کردم یک مقاومت 20 کیلو هم سوخته بود که باتعویض مشکل حل شد تشکر

  6. 2 کاربر از پست مفید farhadi-1 سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •